1 persoons boxspring

Bij ons kunt u ook terecht voor een 1 persoons boxspring. Een 1 peroons boxspring is ideaal voor u zelf, maar ook voor uw kinderen of een logé. Daarnaast past een 1 persoons boxspring ook goed in een wat kleinere kamer. Een 1 persoons boxspring slaapt natuurlijk net zo lekker als een 2 persoons boxspring, dus bekijk snel het aanbod!

Een 1 persoons boxspring kopen

Waar en hoe kunt u nou het beste een 1 persoons boxspring online bestellen? Belangrijke punten bij de de aanschaf van een 1 persoons boxspring is voornamelijk de vormgeving en de kleur. Met het aanbod aan 15 verschillende kleuren boxsprings, kunnen we wel stellen dat u bij Boxspringtotaal.nl genoeg keus heeft! Maar de prijs is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Daarom garanderen wij u de laagste prijsgarantie. Mocht u dezelfde 1 persoons boxspring toch ergens anders goedkoper zien? Meldt het ons en wij passen onze prijs direct aan!

De voordelen van een 1 persoons boxspring

Een 1 persoons boxspring heeft vele voordelen. Zo zorgt het stevige onderstel ervoor dat de boxspring lang mee gaat. Het eerste matras bestaat uit veren, wat zorgt voor een optimale ventilatie. Het tweede matras kunt u geheel naar eigen wensen aanpassen. Zo kunt u kiezen voor een hard of een medium matras. Met de topper maakt u het slaapcomfort van de 1 persoons boxspring optimaal! Een ander voordeel is het uiterlijk van het bed. Een boxspring heeft namelijk een erg luxueus uiterlijk en met de juiste kleur maakt het bed de slaapkamer compleet. Als laatste heeft een boxspring over het algemeen een lange levensduur. Het bed bestaat namelijk uit een zeer stevig onderstel en uit losse onderdelen, die u gemakkelijk kunt vervangen.

Een 1 persoons boxspring bestellen bij Boxspringtotaal.nl

Heeft u een 1 persoons boxspring op het oog? Bestel deze dan snel en gemakkelijk op Boxspringtotaal.nl! De levertijd van een boxspring bedraagt over het algemeen 3 a 4 weken, omdat het bed geheel op uw wensen besteld en gemaakt wordt. U kunt ervoor kiezen om de 1 persoons boxspring bij u thuis te laten bezorgen, maar deze kunt u ook bij ons afhalen. Heeft u nog vragen over de aanschaf van een 1 persoons boxspring? Neem dan contact op met onze klantenservice.