Boxspring

Wat is een boxspring?

Sinds een jaar of tien heeft de boxspring de beddenmarkt veroverd. Dit bed staat bekend om zijn strakke look en hoge conform. In bij wijze van elke slaapkamer past er één goed bij het interieur. Dit omdat het helemaal naar de eigen wens kan worden samengesteld. Een boxspring bestaat uit twee onderboxen, matrassen, matrastopper, een hoofdbord en pootjes. Al deze onderdelen kunnen naar eigen smaak worden samengesteld. Als u een boxspring test koopt dan koopt u deze vaak als een complete boxspring, dus inclusief onderboxen, matrassen, matrastopper, hoofbord en pootjes. Matrassen worden dan ook in dezelfde kleur en soort bekleding geleverd als de onderboxen.

Een boxspring bij Boxspringtotaal.nl

Bij Boxspringtotaal heeft u keuze uit verschillende soorten boxsprings. De verschillen hiertussen zit hem in het verschil in de onderboxen, matrassen, hoofdbord, matrastopper en pootjes. Deze zijn er ook bij ons in de boxspring outlet in verschillende soorten en maten. Zo heeft u keuze uit goedkopere harde onderboxen of luxere geveerde onderboxen. Ook bieden wij verschillende matrassen aan, zoals pocketgeveerde of bonellgeveerde matrassen. De verschillende typen boxsprings hebben allemaal een eigen topografische naam. De boxsprings zijn verkrijgbaar in leatherlook en stof in verschillende maten en kleuren. De boxsprings worden in de volgende categorieën ingedeeld:

Hoge kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Bij Boxspringtotaal.nl koop je een boxspring van hoge kwaliteit voor de beste prijs. Doordat we betrokken zijn bij de productie ervan houden we oog op de kwaliteit en kunnen we de prijzen laag houden. In drie jaar tijd hebben we al meer dan 5.000 mensen blij gemaakt en dat tegen de allerlaagste prijs. Wij willen graag de laagste prijs hanteren en houden hierdoor ook de markt goed in de gaten. Mocht u nog vragen hebben? Neem gerust contact op met onze klantenservice.