Boxspring matras

Goed slapen begint bij het juiste boxspring matras! Een boxspring matras is verkrijgbaar in verschillende soorten materialen, formaten en hardheden. Zo kunt u kiezen voor een medium of hard boxspring matras. Bij een lichaamsgewicht boven de 85 kilo adviseren wij een hard matras, om zo de levensduur van het matras te garanderen.

Soorten boxspring matras

Een boxspring matras is verkrijgbaar in verschillende materialen. We hebben de soorten matrassen even voor u op een rijtje gezet:
  • Binnenverings boxspring matras: dit type matras komt het meeste voor bij boxsprings. Het boxspring matras bestaat uit vele veertjes. Er is genoeg lucht aanwezig tussen deze veertjes en dit zorgt ervoor dat het matras koel aanvoelt een goede ventilatie heeft. Ook past het binnenveringsmatras zich goed aan aan uw lichaam. Een pocketveringsmatras is een variant op dit matras en heeft als extra toevoeging katoen in de vulling. Dit zorgt voor extra comfort van het boxspring matras.
  • Polyurethaan boxspring matras: dit matras kan zowel een koudschuim als een traagschuim matras zijn. Voordelen van dit matras is dat het zeer goed ventileert en zich goed aanpast aan uw lichaam. De meeste elektrische boxsprings, zoals de elektrische boxspring Pisa, worden uitgevoerd met dit matras.
  • Latex- en luchtmatrassen: dit type matras is geschikt voor zowel vlakke als elektrische boxsprings en kenmerkt zich door de hoeveelheid lucht en latex in het matras.
De meeste boxsprings in het assortiment van Boxspringtotaal.nl worden uitgevoerd met een binnenvering boxspring matras. De kwaliteit van dit matras is goed en tevens ligt het zeer comfortabel.

Een boxspring matras kopen

Een boxspring matras gevonden wat past bij uw wensen? Bestel deze dan gemakkelijk en snel op Boxspringtotaal.nl. Wij bezorgen uw boxspring matras bij u thuis, maar u kunt er ook voor kiezen om het bij onze vestiging in Hilvarenbeek op te halen. Heeft u moeite met uw keuze? Wij adviseren u graag! Neem gerust contact op met onze medewerkers via info@bestboxspring.nl of +31 013 5056626 (bereikbaar ma t/m vrij tussen 09:00 en 17:00). boxspring matras