Boxspring test

De boxspring test; wat is de perfecte boxspring voor u? Niemand kan de boxspring test zo goed uitvoeren als u zelf! Om te beoordelen welke boxspring het beste bij u past, moet u het bed op een aantal punten beoordelen. Onderdelen die u mee kunt nemen in de boxspring test zijn onder andere:
  • Het boxspring matras: de hardheid, luchtventilatie en veerkracht
  • De prijs
  • Het formaat van de boxspring
  • De vormgeving en het totale uiterlijk
  • De lichaamsondersteuning van de totale boxspring combinatie
  • De materialen
Het verschilt per persoon aan welke punten meer waarde wordt gehecht. We raden u daarom aan op de boxspring test eerst alleen uit te voeren en de punten die u belangrijk vindt zwaarder mee te laten wegen.

De boxspring test door de Consumentenbond

Jaarlijks voert de Nederlandse Consumentenbond een boxspring test uit. Bij deze boxspring test wordt er getoetst op verschillende onderdelen bij diverse boxspringcombinaties. Hierbij worden verschillende merken uit diverse prijsklasse meegenomen. Uiteindelijk worden de resultaten van de boxspring test weergegeven in een ranglijst. De boxspring test van de consumentenbond is zeer betrouwbaar en wij adviseren u daarom ook om de test erbij te pakken als u moeilijk een keuze kunt maken uit ons assortiment aan een 1 persoons boxspring of 2 persoons boxspring.

Boxspring test – een boxspring kopen

Nadat u de boxspring test heeft uitgevoerd, bent u bewust van uw eigen wensen en eisen. De prijs/kwaliteit verhouding bij de boxsprings van Boxspringtotaal.nl is zeer goed. U betaald namelijk de allerlaagste prijs en dat voor een zeer goede kwaliteit! Tevens kunt u bij ons terecht voor zowel elektrische als vlakke boxsprings. Daarnaast kunt u uw boxspring geheel zelf samenstellen, zo kunt u een keuze maken uit het formaat, de kleur en de hardheid van het boxspring matras. Neem snel een kijkje in het assortiment aan boxsprings en voer de boxspring test uit. De belangrijkste testpersoon bent u namelijk zelf! Voor eventuele vragen over de boxspring test kunt u contact opnemen met onze klantenservice: info@bestboxspring.nl of bel + 31 (0)13 5056626. boxspring test