Topmatras

Topmatras

Een topmatras wordt ook wel een dekmatras genoemd. Het is een matras wat uiterlijkn vijf tot tien centimeter dik is. Een topmatras is meestal wit van kleur en ligt vaak op de matrassen van de boxspring. Zo kun je zeggen dat een boxspring bestaat uit drie lagen. Van onder naar boven zijn dit de volgende: De onderboxen, vanaf een breedte van 140 centimeter zijn dit twee onderboxen. Deze onderboxen staan op pootjes. De volgende laag zijn de matrassen. Net zoals bij de onderboxen zijn het bij een tweepersoons boxspring twee matrassen. De derde laag is het topmatras. Dit bestaat altijd uit één onderdeel en bij een elektrische boxspring ontvangt u een splittopper.

Topmatras kopen bij boxspringtotaal.nl

Bij een bestelling van een boxspring aanbieding ontvangt u een complete boxspring inclusief matrastopper. Ook kunt u kiezen voor een dikkere topper deluxe. Deze ligt wat steviger/harder dan de standaard topper. Verder bieden we boxspringtotaal.nl nog drie soorten toppers aan. Het comfortschuim topmatras Felice, het koudschuim topmatras Roco en het drukverlagend traagschuim topper Vico. U kunt altijd bij elke boxspring die u wilt kopen één van deze topmatrassen kiezen. Verder kunt u bij uw boxspring ook kiezen uit verschillende soorten matrassen. Zo bieden wij bonellvering matrassen en pocketvering boxspring matras. Ook heeft u keuze uit verschillende soorten bekleding van de boxspring. Zo kunt u kiezen uit stof of leatherlook. Deze materialen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. In de boxspring outlet vindt u de volgende soorten boxspring:

Verschillende boxsprings bij boxspringtotaal.nl

Een topmatras krijgt u bij elk soort boxspring. Bij een 1 persoons boxspring ontvangt u een boxspring van 90×200 centimeter en bij een twee persoons boxspring krijgt u een topmatras dat een breedte heeft van 140, 160 of 180 centimeter. Een split topmatras heeft een scheidingslijn, zodat u alleen uw elektrische boxspring kunt verstellen, zonder dat uw partner hierin mee hoeft te gaan. Heeft u nog vragen over het topmatras? Neem dan gerust contact op met de klantenservice.